3. dec. 2011
Af af Marianne Singer

Kronprinsesse Mette-Marit nyder intim-koncert

Også danskerne kan opleve den fine julekoncert fra slottet i Oslo, når den bliver vist på NRK den 17. december.
Også danskerne kan opleve den fine julekoncert fra slottet i Oslo, når den bliver vist på NRK den 17. december.
Screenshot: VG.no
Det norske kronprinspar fik en smagsprøve på den smukke musik, der venter dem, når de snart holder julekoncert på Det Kongelige Slot i Oslo.

For første gang inviterer kong Harald og dronning Sonja til en tv-transmitteret julekoncert på Det Kongelige Slot i Oslo, hvor også Haakon og Mette-Marit vil deltage .

I alt vil 200 unge mennesker fra de fire projekter, som Kronprinsparrets Fond samarbejder med, blive budt indenfor på slottet. Her venter der dem en stemningsfyldt oplevelse, når unge, norske artister som Marit Larsen , Vinni, Stein Torleif Bjella og Katzenjammer vil fremføre traditionelle julesange.

- Vi er stolte og glade for at præcis disse artister har imod udfordringen fra Fonden, og ønsker at arbejde sammen med os for vores hjertesag, siger kronprinsparret.

De artister, der optræder er de samme, som også er med på et af årets julealbummer "Vi tænder vores lygter", hvor en del af overskuddet går til Kronprinsparrets Fond.

Kronprinsparret og dronning Sonja fik hørt et uddrag af, hvad de kan forvente, da nogle af kunstnerne optrådte med en intim-koncert på slottet. Her blev især Mette-Marit rørt over de smukke stemmer.

Læs mere om: