Kronprinsesse Mette-Marit økologisk opvartet
Hun besøgte markedet med alt fra økologisk kød, brød og grøntsager til hudplejeprodukter og legetøj.
Øko-festivallen i Sande har været afholdt siden 2006 med en vision om at vise Sande som en god og fremtidsrettet øko-kommune, og i dag er 24 procent af områdets landbrugsjord økologisk dyrket.
Kronprinsesse Mette-Marit stoppede først på Vigdis Eriksen, der viste sæber og cremer fabrikeret i Sande. Desirèe Siem gav her Kronprinsessen en smagsprøve på økologisk kød fra gården Oreberg, mens Erik Rosnes serverede økologisk gulerodsjuice og græskar suppe for kronprinsessen.
Mette-Marit blev også orienteret om den økologiske madordning i kommunens SFO’er, hvor halvdelen af fødevarerne er økologisk.
Besøget sluttede for kronprinsesse Mette-Marit med en tapas-anretning – økologisk naturligvis.
Den syvende udgave af øko-festivalen i Sande slutter på søndag.