Lørdag, 6. juli 2013 — af Jan Bergman

Kronprinsesse Mette-Marit og Haakon holder kæmpe fest

kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fester formentligt sammen med kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon når de holder fælles 40-år fødselsdag.
kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fester formentligt sammen med kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon når de holder fælles 40-år fødselsdag.
Foto: AOP
Det norske kronprinspar fylder begge 40 år og det fejres med kæmpefest i privaten. Mary og Frederik fester formentligt med...

Både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit fylder rundt hen over sommeren. Haakon fylder 40 år den 20. juli og Mette-Marit følger trop med de 40 år lidt senere på sommeren nemlig den 19. august.

Og det skal fejres naturligvis fejres. Parret gør klar til stor fest i deres fælles hjem Skaugum, og et stort antal fra parrets vennekreds forventes at feste med over flere dage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det store antal gæster har bekymret det norske politi en anelse, der ser en udfordring i at skulle passe på alle de prominente gæster, der forventes at strømme til Skaugum og omegn.

LÆS OGSÅ:

Ved flere lejligheder har Danmarks kronprinspar vist, at de fungerer særdeles godt i selskab med Mette-Marit og Haakon, senest ved prinsessebrylluppet i Stockholm, hvor fik parrene fik mulighed for at feste sammen. Mon ikke der allerede ligger en invitation til festen hjemme hos Mary og Frederik.

Ifølge VG.no bliver festen holdt i den weekend, hvor kronprins Haakon rammer det skarpe hjørne, og festlighederne forventes at forløbe både lørdagen og søndagen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden