Torsdag, 12. september 2013 - af af Mia Qvist Scheelsbeck, NewsDesk, Aller Media

Kronprinsesse Mette-Marit overrasker med tøjvalg

Kronprinsesse Mette-Marit i et fornøjeligt øjeblik på modemessen i Paris
Kronprinsesse Mette-Marit i et fornøjeligt øjeblik på kunstmessen i Paris
Foto: AOP
Hun valgte en norsk designer, da hun onsdag aften deltog i en kunstmesse i Paris.

Den norske kronprinsesse har meget ofte italienske mærker som Valentino og Giambattista Valli på, og de meget dyre couture-kreationer er kronprinsesse Mette-Marit blevet kritiseret for.

Men da Mette-Marit onsdag aften deltog i den internationale kunstmesse, som afholdes i Grand Palais i Paris, var det i norsk design.

Kronprinsessen bar nemlig et bordeaux skindsæt med krokodilleprint, som er designet af norske Mariette Røed Torjussen. Hertil havde hun sat sorte pumps fra Christian Loboutin og en grøn fløjlstaske fra Chanel, skriver Minmote.no.

LÆS OGSÅ:

Et overraskende valg

Den eksklusive, grønne Chanel-taske i fløjl er en del af mærkets efterårskollektion og koster godt 22.000 kroner. Netop velourmodellen er ekstra svær at få fat på, siger Sonia Huanca Vold, der er leder på Minmote.no.

Hun glæder sig meget over kronprinsessens tøjvalg.

- Det glæder mig at se kronprinsessen i norsk design. Hun vælger ofte kjoler fra italienske modehuse, så dette var en positiv overraskelse. Mette-Marit går gerne i kreationer med blonder eller chiffon, men dette er et meget mere markant og mere rå look. Sexet skind i efterårets hotteste farve er et dristigt valg, siger Sonia Huanca Vold.

Kilde: Minmote.no

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden