Fredag, 20. september 2013 — af af Mia Qvist Scheelsbeck, NewsDesk, Aller Media

Kronprinsesse Mette-Marit på forkant med ny smykketrend

Kronprinsesse Mette-Marit
Kronprinsesse Mette-Marit
Foto: AOP
Den norske kronprinsesse viser igen, hun er med på moden.

Der er ingen tvivl om, at den norske kronprinsesse har styr på moden. I sidste uge viste hun sig i Paris med en ny, mørkegrøn Chanel-taske, som er det helt store hit her til efteråret, og som indledningen på et tredages besøg i Vest-Agder tirsdag markerede hun sig med et smykke, som har taget hele modeverdenen med storm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mette-Marit bar et såkaldt ’evil eye’-smykke, som er et overtroisk symbol med øjne, der ser onde ud, skriver Minmote.no.

Mette-Marit bar faktisk allerede armbåndet sidste vinter til gallafest i København i forbindelse med dronning Margrethes 40 års regeringsjubilæum, og nu følger modebranchen med.

Øjet kan gøre skade

Kronprinsesse Mette-Marit er altså langt fra alene om at bruge de onde øje som tilbehør til forskellige outfits. I denne sæson kan øjet findes på alt fra smykker og tasker til tøj og sko. Især modehuset Kenzo har taget trenden til sig.

Symbolet er på mode til trods for, at mange kulturer tror på, at øjet kan skabe skade eller uheld for den person, som det er tiltænkt af grunde som misundelse eller mistillid.

Marianne Theodorsen, der står bag modebloggen Styledevil.com, roser kronprinsessen for sit valg af smykker, og hun mener, at det onde øje vil forblive i modebilledet.

- Den store øjetrend, vi ser nu, er nok bare en bølge, som hurtigt går over. Men smykkerne vil forblive klassikere. Folk har brugt ’evil eye’-smykkerne i mange, mange år, og jeg ser dem som en investering i noget tidsløst. Det er sejt, at Mette-Marit også går med ’evil eye’ – hun er en modig og flot kvinde, siger hun til Minmote.no.

Se billederne med kronprinsesse Mette-Marit og smykkerne på minmote.no - klik her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden