21. mar. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Kronprinsesse Mette-Marit sender kærlig hilsen i svær tid

Kronprinsesse Mette-Marit
Kronprinsesse Mette-Marit
Foto: Mega
Den norske kronprinsesse Mette-Marit sender en kærlig hilsen til de ensomme i denne svære tid, og så afslører hun, at hun bruger tiden på at væve.

Mange er i disse corona-tider nødt til at holde sig hjemme, og det gælder også den norske kronprinsfamilie.

På instagram fortæller kronprinsesse Mette-Marit, hvad hun, kronprins Haakon og børnene får tiden til at gå med. Og så sender hun også en kærlig hilsen til de, der føler sig ensomme i den svære tid.

Mette-Marit sender gode tanker

”God fredag. Her kommer nogle billeder fra denne specielle tid. Hos os er det hjemmekontor, telefonmøder, lektier, gåture, svømning og rutiner, som holder moralen oppe. Haakon, børnene og jeg sender mange gode tanker til alle, som på hver sin måde holder hjulene i gang om dagen.

En ekstra hilsen til dig, som føler sig ekstra ensom nu. Og til alle de, der er blevet syge: Må dagene snart blive lettere. Min måde at finde ro på ser du, hvis du bladrer videre,” skriver kronprinsesse Mette-Marit i opslaget, hvor hun har delt flere billeder af sin hverdag, som den ser ud i denne anderledes tid.

På billederne, som er at finde nederst i artiklen, kan man se, at hun er i fuld gang med at væve.

Mette-Marit giver bogtips

”Hvis nogen har brug for bogtips, så kan jeg anbefale John Irving igen. Især ”Last night in twisted river”. Irving skriver så levende historier, at du kan unde dig selv at være i en andet univers for en stund, og det er vel noget, vi alle trænger til nu… En lille pause. Jeg kommer med flere bogtips efterhånden. Sender et kram her fra vævestuen, skriver hun kronprinsesse Mette-Marit videre i opslaget.

BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe de fine billeder.

Læs mere om: