Onsdag, 24. august 2022 - af Marianne Singer

Lykkelige i Norge: Prinsesse Märtha Louise genforenet med sin amerikanske forlovede

Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek ved prinsesse Ingrid Alexandras 18-års fejring tidligere på året. 

Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek ved prinsesse Ingrid Alexandras 18-års fejring tidligere på året. 

Foto: Martin Høien
Shaman Durek er rejst over Atlanten for at besøge sin forlovede, prinsesse Märtha Louise, i Norge. På sin Instagram har han delt et dejligt billede af dem, taget af prinsessens ældste datter, Maud Angelica, 19.

Selvom de bor på hver deres side af Atlanten har prinsesse Märtha Louise og hendes amerikanske forlovede, Shaman Durek, ikke problemer med at holde liv i kærligheden. 

Således lyser de af forelskelse på et nyt billede, som Shaman Durek har delt tirsdag på sin Instagram, og som BILLED-BLADET har fået lov at vise.

Ren idyl

Billedet viser prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek i idylliske grønne omgivelser i Norge, hvor han netop nu er på besøg. 

Til daglig bor han i Los Angeles, hvor han har stor succes som spirituel rådgiver. 

På billedet kan man tydeligt se prinsessens smukke forlovelsesring.

Datter er fotografen

Som noget helt særligt er det prinsesse Märtha Louises ældste datter, Maud Angelica, 19, der står bag kameraet denne gang. 

"Tilbringer tid sammen med min elskede @princessmarthalouise @iam_marthalouise ? nyder den friske luft. Griner og deler historier som inspirerer os til at blive endnu bedre mennesker, det er sagen. Tribe, deler I inspirerende historier, der løfter jeres samfund?
@3_eyed_cat", skriver Shaman Durek til opslaget. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden