Lørdag, 14. november 2020 - af Marianne Singer

Märtha Louise deler fantastiske nye billeder med kæresten

Shaman Durek og prinsesse Märtha Louise. 
Shaman Durek og prinsesse Märtha Louise. 
Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Märtha Louise deler i et Instagram-opslag fantastiske nye billeder af sig selv sammen med kæresten, Shaman Durek.

Prinsesse Märtha Louise deler på sin Instagram-profil #iam_marthalouise helt nye og meget flotte billeder af sig selv og kæresten Shaman Durek. 

På billederne, der er taget under et ophold i Malibu, Californien, stråler parret af forelskelse 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stort interview

Fotoserien er taget af fotografen Tierney Gearon i forbindelse med et stort interview, som parret gav til det amerikanske livsstilsmagasin Vanity Fair sidste år. 

For tiden opholder både prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek sig i Norge. 

På vej sammen

Til billederne skriver prinsesse Märtha Louise:

"Det her har været længe undervejs. Vi lavede dette interview med Vanity Fair i sommeren 2019. Altså det første, mener jeg. Hvis vi skal være ærlige, har der været mange. Fordi artiklen blev forsinket, kom der nemlig konstant nye temaer med. Og derfor udviklede den sig med tiden. Med os. Det første hovedinterview blev lavet før COVID-19, før den fysiske afstand, før vores laaange seks måneders adskillelse, før min anti-racisme opvågnen (jeg lærer og bliver med at udvikle mig i den henseende); og verden var et helt andet sted. Og det var vi også. Nogle gange kræver det disse øjeblikke for at anerkende den udvikling, der sker. Vi har udviklet os. Jeg siger ting i denne artikel, som jeg aldrig ville sige i dag. Ting, der får det til at vende i mig fra det perspektiv jeg har anno November 2020. Men det er vigtigt, at anerkende den jeg var på det tidspunkt. Det er vigtigt at anerkende den, jeg er i dag, og det at vi alle gør vores bedste i det øjeblik, vi er i. At være på vej gør, at vi værdsætter livet. At være på vej med dig @shamandurek fylder livet med eventyr og intense farver. At udvikle sig, bringer os til nye dimensioner. Jeg er glad for, at jeg har valgt dig at udvikle mig med. Det er mere sjovt på den måde❤️," skriver prinsesse Märtha Louise, der derefter takker en lang rækker mennesker tilknyttet Vanity Fair for at være med til at dele deres historie. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden