Onsdag, 30. september 2020 - af Marianne Singer

Märtha Louise deler søde private billeder: Hylder sin datter

Prinsesse Märtha Louise. 
Prinsesse Märtha Louise. 
Foto: Jesper Sunesen
Prinsesse Märtha Louise har delt de sødeste billeder af sin yngste datter, Emma Tallulah, i anledning af hendes 12-års fødselsdag.

Det er en ren kærlighedserklæring, som prinsesse Märtha Louise har deler på sin Instagram-profil i anledning af sin ygste datter, Emma Tallulahs 12-års fødselsdag.

Med både tekst og søde private billeder hylder prinsessen sin datter på dejligste vis. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stolt mor

I opslaget fremhæver prinsesse Märtha Louise den tætte og særlige kontakt, som Emma Tallulah har til heste. 

En passion, som hun deler med sin mor, der også understreger, hvor utrolig stolt hun er af sin datter. 

Frygtløs datter

"Min kære Emma, TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN! Du har haft en dyb kontakt med heste fra det øjeblik, du blev født og hestene stillede sig op ude foran vinduet for at hilse på dig. Jeg elsker den frygtløse, direkte og stærke måde, som du møder verden på med din fornuft, sans for humor og mod på at sige din mening. Vi deler passionen for heste og jeg elsker at se din kontakt til dem blive dybere efterhånden som du får større muligheder med dem. Jeg er så stolt over at være din mor, min skat. Jeg elsker dig❤️??," skriver prinsesse Märtha Louise i opslaget. 

Det er kun en måneds tid siden, at prinsesse Märtha Louise gav sin datter den bedste gave, da de bød hesten Fetoucha velkommen i familien. 

Den flotte hest skal fortrinsvis Emma Tallulah ride på.

Hilsen fra Shaman Durek

I kommentarfeltet på Instagram-opslaget var der også en kærlig hilsen fra prinsessens kæreste, Shaman Durek. 

"Jeg er så glad for at kunne være her med min søde Emma og dig, min kære. Sidste år fejrede vi hendes fødselsdag med at tage hende til de hellige træer i Irland. I år er vi hjemme i Norge og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Elsker dig og børnene. ❤️, skriver Shaman Durek, der for tiden er på besøg hos prinsessen og hendes børn i Norge. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden