Onsdag, 21. oktober 2020 - af Marianne Singer

Märtha Louise er stormende forelsket: Jeg må knibe mig selv i armen!

Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek. 

Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek. 

Foto: Birger Storm
Prinsesse Märtha Louise deler sine store følelser for kæresten Shaman Durek i et opslag på Instagram.

Både prinsesse Märtha Louise, 49, og Shaman Durek, 45, er stadig stormende forelsket i hinanden.

Det giver de begge tydeligt udtryk for på hver deres Instagram-profil.

Kærlige ord til prinsessen

Således deler prinsesse Märtha Louise på sin Instagram-profil sin amerikanske kærestes kærlige ord om hende fra et af hans tidligere opslag og kommenterer dem også selv.

"Jeg er så taknemmelig for at have åbnet op overfor at modtage denne kærlighed. Jeg føler mig så heldig over at have en mand, der udtrykker sine følelser for mig på denne måde og at have fundet denne intense, dybe kærlighed. Nogle gange må jeg knibe mig selv i armen. Med @shamandurek's egne ord: 

At være sammen med mit livs kærlighed, en stærk vis kvinde, der accepterer alle sider af mig, gør det muligt for mig at være mig med ubetinget kærlighed og støtte. Hun ser mig, som jeg ser hende, med fuldstændig accept i et forhold, der er ærligt og fuld af glæde, spirituel vækst og dyb sjælefuld kærlighed. Dette ærlige forhold tillader mig at vise mig, som jeg er, være tilstede og give plads til hende, så hun kan lyse, uden at skulle være usikker eller bange for at være en stærk mand, der elsker alle sider af livet på jorden. Jeg elsker at være i Norge, eftersom jeg delvist er norsk, og jeg elsker folk og naturen her. Jeg elsker familien; Maud, Leah, Emma, vores hund Xavanna og alle vores nære venner og særligt min nye familie. Livet er smukt, når du er sammen med dem, du elsker. Jeg har det bedre end jeg har følt længe. Tak Gud. ❤️❤️❤️", lyder ordene fra prinsessen og Shaman Durek på prinsesse Märtha Louises Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe. 

Til det romantiske opslag hører et dejligt nyt billede af parret. 

Prinsesse Märtha Louise er mor til Maud Angelica, 17, Leah Isadora, 15, og Emma Tallulah på 12 år.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden