29. apr. 2021
Af Marianne Singer

Märtha Louise hylder datter på 18-års dag: Du har reddet mange liv

Prinsesse Märtha Louise sammen med Maud Angelica og sin yngste, Emma Tallulah.
Prinsesse Märtha Louise sammen med Maud Angelica og sin yngste, Emma Tallulah.
Foto: Ritzau Scanpix
En stolt prinsesse Märtha Louise hylder sin ældste datter, Maud Angelica, som fylder 18 år torsdag.

Det gik hele verden rundt, da prinsesse Märtha Louises datter, Maud Angelica, ved sin far, Ari Behns begravelse i januar sidste år i Oslo Domkirke holdt en stærk og hjerteskærende mindetale.

Efterfølgende modtog hun både en pris for sin imponerende tale, hvor hun både talte om sin store sorg og opfordrede andre med selvmordstanker til at søge hjælp, og blev kåret til Årets modigste kvinde af det norske magasin Tara.

Efterfølgende har hun arbejdet videre med emnet og blandt andet deltaget i en norsk kampagnefilm, hvor hun igen opfordrer folk til at søge hjælp.

Du kan læse Maud Angelicas rørende ord til Ari Behn i artiklen herunder.

Kærligt tillykke fra mor

Torsdag fylder Maud Angelica 18 år og i den anledning har hendes stolte mor, prinsesse Märtha Louise, sendt sin datter en kærlig lykønskning på Instagram med dejlige billeder af mor og datter sammen samt billeder af Maud Angelica med sin far, Ari Behn, og bonusfar, Shaman Durek.

"Tillykke til vores one and only Maud @3_eyed_cat. Du er et skinnende lys i denne verden, der ser alle omkring dig, er opmærksom, nysgerrig, filosofisk, dyb, sjov, kreativ, lidt skæv og nørdet og frem for alt modig. Du har allerede reddet mange menneskers liv gennem dine ord og din vidsom. Du står ved din sårbarhed og tør gå nye veje, når det kommer til forebyggelse af selvmord og mentalt helbred, hvilket ikke er nemt, men du leverer det elegant og med værdighed. Jeg er så stolt over alt, som du har opnået indtil nu og alt, som du vil opnå i fremtiden. Vær tro mod dig selv, min skat. You rock! You shine! Bare vær dig selv. Du er mere end nok og de stunder, hvor du tvivler på det, er vi her alle for at minde dig om det. Vi er der for dig. I love you big time. ❤️❤️❤️#birthday #birthdaygirl #happy18thbirthday, skriver prinsesse Märtha Louise til Instagram-opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Læs mere om: