Märtha Louise på scenen med grandprix-legenden Carola

Carola Häggkvist, prinsesse Märtha Louise

Carola Häggkvist, prinsesse Märtha Louise

Foto: Mega

Der var gang i den, da Norges prinsesse Märtha Louise var konferencier ved en skøn kirkekoncert med en svensk sangerinde som begivenhedens store stjerne.

Fredag, 28. december 2018 - af Ulrik Ulriksen
Prinsesse Märtha Louise er en kongelig kvinde med mange talenter. For nylig imponerede hun alle, da hun i rollen som konferencier styrede begivenhederne til en helt speciel julekoncert i Oslo. – Hvilke fantastiske kunstnere, som var med mig til julekoncerten ”Decembertoner”, skriver Märtha Louise blandt andet på sin Instagram-profil til et billede, hvor hun er i selskab med blandt andre en helt særlig svensk Melodigrandprix-legende.
 

Sød musik i domkirken

I Oslo Domkirke var prinsesse Märtha Louise således på scenen med sangerinden Carola Häggkvist. Carola vandt det internationale Melodigrandprix i 1991 med ”Fångad av en stormvind”. Også med ”Främling” deltog hun i dem internationale sangkonkurrence. Det var en storslået koncert i den smukke domkirke, hvor kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit i 2001 blev gift. 
ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

 

Prinsessen og sangerinden er venner

For Märtha Louise og Carola var det rart at være sammen til koncerten, hvor de nød den gode stemning og hinandens selskab. Prinsessen og sangerinden har mødt hinanden flere gange tidligere og har været gode venner i flere år.

 

BILLED-BLADET ønsker godt nytår

I denne uges udgave af BILLED-BLADET ønsker kronprinsesse Mary danskerne et godt nytår, og så kan du nyde et gensyn med alle årets smukkeste kjoler. Desuden byder vi på Danmarks bedste TV-blad med alt om de mest interessante film og udsendelser i den næste uges tid.