Fredag, 28. december 2018 — af Ulrik Ulriksen

Märtha Louise på scenen med grandprix-legenden Carola

Carola Häggkvist, prinsesse Märtha Louise
Carola Häggkvist, prinsesse Märtha Louise
Foto: Mega
Der var gang i den, da Norges prinsesse Märtha Louise var konferencier ved en skøn kirkekoncert med en svensk sangerinde som begivenhedens store stjerne.
Prinsesse Märtha Louise er en kongelig kvinde med mange talenter. For nylig imponerede hun alle, da hun i rollen som konferencier styrede begivenhederne til en helt speciel julekoncert i Oslo. – Hvilke fantastiske kunstnere, som var med mig til julekoncerten ”Decembertoner”, skriver Märtha Louise blandt andet på sin Instagram-profil til et billede, hvor hun er i selskab med blandt andre en helt særlig svensk Melodigrandprix-legende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sød musik i domkirken

I Oslo Domkirke var prinsesse Märtha Louise således på scenen med sangerinden Carola Häggkvist. Carola vandt det internationale Melodigrandprix i 1991 med ”Fångad av en stormvind”. Også med ”Främling” deltog hun i dem internationale sangkonkurrence. Det var en storslået koncert i den smukke domkirke, hvor kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit i 2001 blev gift.
Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Prinsessen og sangerinden er venner

For Märtha Louise og Carola var det rart at være sammen til koncerten, hvor de nød den gode stemning og hinandens selskab. Prinsessen og sangerinden har mødt hinanden flere gange tidligere og har været gode venner i flere år.

BILLED-BLADET ønsker godt nytår

I denne uges udgave af BILLED-BLADET ønsker kronprinsesse Mary danskerne et godt nytår, og så kan du nyde et gensyn med alle årets smukkeste kjoler. Desuden byder vi på Danmarks bedste TV-blad med alt om de mest interessante film og udsendelser i den næste uges tid.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden