Mandag, 28. april 2008 - af af Jan Bergman

Märtha Louise underholder på Oslofærgen

Prinsesse Märtha Louise skal underholde på Oslofærgen med eventyroplæsning til juni.
Prinsesse Märtha Louise skal underholde på Oslofærgen med eventyroplæsning til juni.
Foto: Ole Bjørk
Prinsesse Märtha Louise skal læse eventyr ombord på Oslofærgen til sommer.

Til juni skal prinsesse Märtha Louise læse eventyr ombord på Oslo-færgen Pearl of Scandinavia, skriver det norske Dagbladet. Hendes optræden er et led i et arrangement som Bogklubben arrangerer.

Men allerede nu møder prinsessens nye engagement hård kritik i det norske hjemland, blandt andet fra PR-eksperten Kjell Terje Ringdal, der mener Oslofærgen og en kongelig er uforeneligt.

- At være kongelig og Oslofærge-artist er en uheldig kombination, siger Ringdal og fortsætter:

- Jeg har medlidenhed med hende. Nej, dette er ganske enkelt en trist nyhed.

Ved juletid sidste år kunne mand også leje Märtha Louise som julebordsunderholdning til firma-julefrokosten. Den gang fortalte hun erotiske eventyr.

Heller ikke denne kombination blev heldigt modtaget af de norske medier, der trods respekt for at prinsessen forsørger sig selv som selvstændig erhvervsdrivende, har svært ved at forene hendes rolle som underholder og kongelig.

- Jeg har respekt for at hun satser på det hun vil, og at hun har mod til at gå sine egne veje. Men markedet er måske ikke så interesseret længere, og da bør hun nok snart indse at nok er nok. Før det bliver endnu tristere, siger Ringdal.

Prinsesse Martha Louise
•Født 22. september 1971.
•Bar tidligere titlen Hendes Kongelige Højhed, men gav officielt afkald på titlen den 1. februar 2002, da hun ønskede at være selvstændigt erhvervsdrivende.
•Gift med Ari Behn i 2002.
•Startede sidste forår Astarte Education - populært kaldet Engleskolen.
•Har udgivet to børnebøger; Hvorfor de kongelige ikke har krone på hovedet (2004), og eventyrsamlingen Eventyr fra jordens hjerte (2007).

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden