Tirsdag, 24. november 2020 - af Marianne Singer

Märtha Louises datter efter faderens død: Vi sørger forskelligt

Leah Isadora Behn.
Leah Isadora Behn.
Foto: Ritzau Scanpix
I en ny podcast åbner prinsesse Märtha Louises datter, Leah Isadora, 15, op om sin fars død og hvor forskelligt de har håndteret det i familien.

Det var et kæmpe chok for den norske kongefamilie, da prinsesse Märtha Louises eks-mand og far til hendes tre døtre, Ari Behn, tog sit eget liv 1. juledag sidste år.

I Nettavisens podcast "Schendis" fortæller prinsessens mellemste datter, Leah Isadora Behn, nu, hvor forskelligt de har tacklet sorgen i familien, ifølge VG.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ventede flere måneder

Mens storesøster Maud Angelica, 17, holdt en stærk mindetale under deres fars bisættelse, tog det Leah Isadora omkring otte måneder at åbne op om de svære følelser.

I forbindelse med, at Ari Behns urne blev sat ned i september, delte hun en kærlighedserklæring til sin far på sin Instagram-profil

Mere lukket

– Jeg er meget lukket, men det fine med Maud er, at hun er en person, som er meget åben og vil vende noget negativt til noget positivt. Det er helt fantastisk, at hun gør det, men jeg havde aldrig kunnet gøre det, fortæller Lea Isadora blandt andet i podcasten. 

Det bliver i år første jul uden Ari Behn.

Og på spørgsmålet om, hvad hun tænker om julen, svarer hun: 

– Jeg ved ikke. Vi får at se, når det kommer. Jeg har ikke tænkt så meget på det. Eller jeg tænker jo på det, men jeg vil ikke tænke så meget på det. 

Populær influencer

Leah, som hun kalder sig i podcasten, er meget succesrig på de sociale medier med omkring 32.000 følgere på Instagram og over 11.000 følgere på TikTok.

Her deler hun videoer og billeder, hvor man kan se hende lægge flot make up.

I podcasten fortæller Leah, at hun er selvlært og selv filmer og redigerer sine videoer til de sociale medier.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden