12. mar. 2017
Af Trine Larsen

Mette-Marit faldt for kjole i genbrugsbutik

Kronprinsesse Mette-Marit
Kronprinsesse Mette-Marit
Foto: All Over
Kronprinsesse Mette-Marit åbnede en genbrugsbutik i Oslo, men hun faldt også for en blomstret kjole, som hun købte med hjem.

Måske vil en tidligere indehaver af en sød, blomstret kjole spærre øjnene ekstra op, når hun en dag ser sin aflagte kjole pynte på kronprinsesse Mette-Marit. I hvert fald kunne kronprinsessen ikke stå for kjolen, da hun blev vist rundt i Nordmissions genbrugsbutik i Oslo.

Forinden havde Mette-Marit klippet den røde snor og officielt åbnet genbrugsbutikken, hvis overskud skal gå til uddannelse af unge i Bangladesh og Indien.

Mette-Marit: Godhed og retfærdighed

- Denne butik skal både bringe godhed og retfærdighed, sagde kronprinsessen, inden hun klippede snoren og åbnede butikken, der er missionens niende butik i Norge og den første, der udelukkende satser på tøj og tilbehør til og fra unge, der også skal gøre en frivillig indsats i butikken.

Til åbningen var også de flere end 20 frivillige unge studerende, som skal drive den godt 100 kvadratmeter store butik, hvor der også er lavet et kaffe-hjørne, hvor man kan drikke en kop god kaffe og få en sludder med andre kunder i genbrugsbutikken.

Efter åbningen, hvor kronprinsesse Mette-Marit var iført en smuk grøn dragt med en stor sløjfe i halsen, snakkede hun med de unge og roste deres sociale engagement, inden hun blev fulgt rundt og altså faldt for en blomstret kjole, som hun købte og tog med hjem til Skaugum.

https://imgix.billedbladet.dk/8.22136111.jpg
Kronprinsesse Mette-Marit
Foto: All Over

Læs mere om: