Mette-Marit og familien i sorg: Har mistet deres elskede hund

Den norske kronprinsfamilie har mistet deres elskede hund.

- Allersidste tur, indleder kronprinsesse Mette-Marit sit seneste opslag på Instagram efterfulgt af et knust hjerte.

Årsagen er også hjerteknusende – familiens elskede hund Muffins Kråkebolle er død af kræft. Det skriver kronprinsessen til opslaget, som BILLED-BLADET gerne må dele.

Kronprinsesse Mette-Marit deler en række skønne billeder med Muffins og familien, som perfekt beskriver det tætte bånd, den kongelige familie har haft til deres elskede Muffins. 

Der er både billeder af kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og kronprinsesse Mette-Marits søn Marius. 

Se alle billederne, som kronprinsesse Mette-Marit har delt, i galleriet over artiklen. 

- I denne uge døde vores Muffins af kræft. Hele familiens sjove Kråkebolle og bedste ven, som blev født hjemme i stuen. Lige siden hun kom til verden, har hun været et naturligt midtpunkt i vores liv. Hun er blevet fodret, iklædt alt slags tøj, været med på ture og ski og har haft et godt hundeliv. Hun kunne være virkelig fræk og elskede at stikke af, men mest af alt var Muffin især glad for kram, børn, robotplæneklippere og Milly. Hun har givet os alle mere kærlighed, trøst og latter, end man kan håbe på, og alle her samt mor Milly savner hende meget, skriver Mette-Marit efterfulgt af endnu et knust hjerte.

 

Familien har også hunden Milly Kakao, som ligesom Muffins Kråkebolle er en labradoodle.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden