24. aug. 2013
Af Jan Bergman

Norsk Kongehus: Børnenes svære farvel til hvalpene

Prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra med nogle af de søde hvalpe som deres hund Milly Kakao nedkom med den 15. juni.
Prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra med nogle af de søde hvalpe som deres hund Milly Kakao nedkom med den 15. juni.
Foto: Kongehuset.no
Prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus har med tunge hjerter måtte sige farvel til hvalpene – alle på nær én.

Tidligere på sommeren vakte det stor begejstring og glæde i den lille kronprinsfamilie, da hundemor Milly Kakao nedkom med hele ni sorte hvalpe.

Og selvfølge har hvalpene betydet stor glæde for kronprinsparrets to børn, prinsesse Ingrid Alexandra, ni år, og prins Sverre Magnus, syv år.

Men familien har hele tiden vist at ni hvalpe var for mange og derfor er der blevet fundet nye hjem til otte af hvalpene, der alle kom til Verden den 15. juni.

Efter en tilværelse på Skaugum og kronprinsparrets feriested Dvergsøya, er de otte hvalpe nu andre steder i det ganske land, og det har med sikkerhed ikke været let at sige farvel til hvalpene for Ingrid Alexandra og Sverre Magnus.

Til minde om de otte dejlige hvalpe har børnene fået taget en del skønne billeder, og bliver savnet pludseligt for stort, så kan Ingrid Alexandra og Sverre Magnus trøste sig med dem… se bare herunder.

Tidligere på sommeren vakte det stor begejstring og glæde i den lille kronprinsfamilie, da hundemor Milly Kakao nedkom med hele ni sorte hvalpe. Og selvfølge har hvalpene betydet stor glæde for kronprinsparrets to børn, prinsesse Ingrid Alexandra, ni år,
Små nysgerrige hvalpe - er de ikke bare nuttede.
Foto: Kongehuset.no

Læs mere om: