Nye billeder af Märtha Louise og kæresten: Vildt forelskede

Shaman Durek og prinsesse Märtha Louise. 

Shaman Durek og prinsesse Märtha Louise. 

Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Märtha Louise er blevet fotograferet sammen med sin elskede, Shaman Durek, i forbindelse med et stort interview til det amerikanske magasin Aware Now.

Forelskelsen lyser ud prinsesse Märtha Louise og hendes amerikanske kæreste Shaman Durek på nye flotte billeder i det amerikanske magasin Aware Now.

Billederne har Shaman Durek delt på et opslag på sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise.

Stærke portrætter

Billederne, der er både i sort/hvid og farver, viser parret sammen og hver for sig med stærke portrætter.

I interviewet taler prinsessen og hendes kæreste om deres forhold, hvad de giver hinanden og hvordan de mødtes gennem deres fælles veninde, Millana Snow, der er meget kendt indenfor den spirituelle verden.

"Jeg er så taknemmelig og ydmyg over at være i et så tankeprovokerende magasin med min elskede @princessmarthalouise @iam_marthalouise. Alle burde læse dette magasin for at blive inspireret af de mange mennesker og deres overbevisende historier om hvad de gør for at ændre og gøre mere for en mere kærlighedsbevidst verden. Vores verden giver så meget opmærksomhed til de forfærdelige ting, der sker. Det er tid til at flytte vores energi til det, der giver os en større vision om, hvad der kan være og hvad der vil komme. Du kan læse magasinet på https://www.awarenessties.us/the-origin-edition.html og se videoen lavet af den sympatiske @kentspeakman på @knekttv", skriver Shaman Durek på sin Instagram-profil. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden