14. aug. 2020
Af Christinna Braun

Nye private billeder fra Norge: Lagde du mærke til den søde detalje?

Den norske kongefamilie på tur
Den norske kongefamilie på tur
Foto: Elin Rønning, Det kongelige hoff
Den norske kongefamilie har delt nye, private billeder fra deres sommerferie, og et af billederne gemmer på en sød detalje.

Der er dømt familiehygge på de nye billeder, det norske kongehus har udsendt fra deres private sommerferie på den norske øgruppe Lofoten.

Kong Harald og dronning Sonja, begge 83 år, havde begge deres børn, kronprins Haakon, 47, og prinsesse Märtha Louise, 48, med på tur. Derudover var også kronprinsesse Mette-Marit, 46, og børnebørnene prinsesse Ingrid Alexandra, 16, prins Sverre Magnus, 14, Maud Angelica, 17, Leah Isadora, 15, og Emma Tallulah, 11, også en del af familiefestlighederne.

På et af billederne, det norske kongehus har sendt ud, ses hele kongefamilien på det norske kongeskib K/S Norge - og det er på dette billede, en sød detalje viser sig.

Udover store smil og grin vises det tætte bånd mellem mor dronning Sonja og datter prinsesse Märtha Louise - de to viser deres kærlighed ved at holde i hånd.

På billedet kan man også se, hvor store kong Harald og dronning Sonjas fem børnebørn er blevet. Det er kun 11-årige Emma Tallulah, der ikke er vokset mormor Sonja over hovedet.

Se det skønne billede af den norske kongefamilie herunder.

https://imgix.billedbladet.dk/1445d6aa1c1fdcfb6ccde86f7d9985315f3530e542344.png
Foto: Elin Rønning, Det kongelige hoff

Læs mere om: