Nyt fra kongehuset: Sjældent billede af Märtha Louise

Det nye billede af prinsesse Märtha Louise delt af kongehuset. 

Det nye billede af prinsesse Märtha Louise delt af kongehuset. 

Foto: Sven Gj. Gjeruldsen/ Det kongelige hoff
Det norske kongehus har delt et nyt portræt af prinsesse Märtha Louise, hvilket sker meget sjældent.

Det norske kongehus delte søndag det skønneste sommerbillede af prinsesse Märtha Louise.

Portrættet blev offentliggjort i forbindelse med, at prinsessen sendte en hilsen under det digitale jubilæumsmøde for Forbundet for muskelsyges (FFM).

Sker sjældent 

Mens kongehuset ofte deler billeder af kongeparret og kronprinsparret, sker det langt sjældnere, at der bliver vist nye billeder af prinsesse Märtha Louise. 

Sidste skete det den 21. marts, hvor prinsesse Märtha Louise markerede Verdensdagen for Downs Syndrom, og før det er der siden september 2019 kun blevet vist to opslag med et billede af hende - på prinsessens fødselsdag. 

I har ændret Norge

- I har været med til at ændre Norge til det bedre gennem jeres imponerende arbejde - som betyder så meget for så mange mennesker, sagde prinsesse Märtha Louise blandt andet i sin hilsen søndag ved FFM's 40-års jubilæum.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Prinsesse Märtha Louise er protektor for FFM, der blev stiftet i 1981 og samler mennesker med neuromuskulære sygdomme og deres familier.

Prinsesse Märtha Louise gav afkald på sin apanage og titaleformen Hendes kongelige højhed i 2002 for at blive selvstændig og tjene sine egne penge.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden