Nyt fra Norges kongehus: Stor ændring for prinsesse Ingrid Alexandra

Prinsesse Ingrid Alexandra. 

Prinsesse Ingrid Alexandra. 

Foto: Ritzau Scanpix
Det norske hof meddeler i en pressemeddelelse, at prinsesse Ingrid Alexandras store 18-års fejring bliver udsat på grund af den aktuelle coronasituation.

Det er kun en uges tid siden, at Hollands tronfølger, prinsesse Amalia, blev fejret på afdæmpet vis på sin 18-års dag.

Og nu kommer også Norges prinsesse Ingrid Alexandra, der er nummer to i tronfølgen, også til at få en mindre og privat fejring, når hun den 21. januar fylder 18 år. 

Alt er udsat

Der var ellers planlagt en stor gallamiddag på det kongelige slot i Oslo den 21. januar samt en festlig markering fra regeringen på prinsesse Ingrid Alexandras 18-års dag.

Men det hele er nu udsat, oplyser kongehuset i en pressemeddelelse torsdag.

Store middage aflyst

"Den planlagte gallamiddag på Slottet samt regeringens markering af myndighedsdagen vil blive udsat på grund af smittesituationen og coronarestriktionerne", lyder det fra det norske hof. 

- Regeringens planlagte gave til prinsessen var en festmiddag på Oslos nye bibliotek Deichman Bjørvika torsdag den 20. januar, med musik og andre kulturindslag. Der var planlagt bred deltagelse fra hele landet, særligt af unge mennesker, forklarer statsminister Jonas Gahr Støre i en meddelelse. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Mor opfordrer til vaccine

Prinsessens mor, kronprinsesse Mette-Marit er netop kommet med en opfordring til at lade sig vaccinere. 

- Det er utrolig vigtigt, at alle vaccinerer sig nu, ikke bare for sig selv, men også for andre. Jeg vil opfordre folk til at tage den, siger hun, ifølge VG

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden