Søndag, 10. juni 2018 - af Christinna Braun

Prinsesse Ingrid Alexandra fik hjælp af farmor

Foto: ALL OVER PRESS
Prinsesse Ingrid Alexandra og hendes farmor, dronning Sonja, afslørede sammen fire nye skulpturer i prinsessens skulpturpark.

Dronning Sonja havde torsdag fornøjelsen af at være på opgave med sit barnebarn, prinsesse Ingrid Alexandra.

De to havde en hyggelig dag i Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark, hvor dronning Sonja hjalp prinsesse Ingrid Alexandra med at afsløre fire nye skulpturer.

Børnetegninger bliver til virkelighed

Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark er en del af Slottsparken, og den er fyldt med skulpturer, der alle er tegnet af børn.

Efterfølgende har professionelle håndværkere realiseret børnenes arbejdstegninger, så de er blevet til ægte skulpturer.

- Vi er meget stolte og glade for, at børn og voksne - i al evighed - vil være i stand til at nyde disse fantastiske skulpturer - der på forskellige måder fortæller noget, som vedrører børn og unge i vores tid, sagde dronningen ifølge det norske kongehus’ hjemmeside.

- Du kan røre ved dem, fantasere over dem, gå imellem dem, klatre og klatre - og i det hele taget få en kunstoplevelse i denne park, som både vi, byens befolkning og de besøgende er så glade for.

Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark har eksisteret siden 2016, hvor Sparebankstiftelsen gav den som gave i forbindelse med det norske kongepars 25-års tronjubilæum.

Foto: ALL OVER PRESS

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden