Torsdag, 21. januar 2016 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Ingrid Alexandra i helt ny fødselsdagsudgave

Foto: Jørgen Gomnæs, Det kongelige hoff
Det norske kongehus har i anledning af prinsesse Ingrid Alexandras 12-års fødselsdag sendt tre helt nye billeder ud af fødselaren.

Prinsesse Ingrid Alexandra er en stor og fornuftig pige, der i dag den 21. januar fylder 12 år.

Det markerer det norske kongehus ved at sende tre helt nye billeder ud af en særdeles afdæmpet og modent udseende fødselar.

Prinsesse med kontrolleret facade

Ingrid Alexandra kan nydes i farver og såmænd også i sort/hvid på et enkelt af de tre billeder. Smilet er ikke ført helt igennem på nogen af billederne, men man aner en helt særlig sødmefyldt og stærk personlighed bag den kontrollerede facade med de fine fregner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ingrid Alexandra sammen med mor og far

På det ene af de tre billeder er prinsesse Ingrid Alexandra i selskab med sine forældre i de fornemme omgivelser på slottet. Det er dog portrættet af hende i halvfigur i en fin, hvid kjole, der på det norske kongehus' hjemmeside præsenteres som det første i miniserien. Det mest interessante af de tre pletskud er det sort/hvide portræt, hvor man kommer helt tæt på fødselsdagsprinsessen.

Og så alligevel ikke. For også på det sort/hvide portræt er der en vis værdig afstand mellem model og modtager.

Fast bøjle på bisserne

Det havde været rart at se Ingrid Alexandra smile lidt mere på de nye fotografiske værker, men måske er hun en smule genert over at blotte tandsættet alt for meget i disse dage.

Ingrid Alexandra har således fået fast bøjle på bisserne, og det skal hun måske lige vænne sig til, før hun viser tænder.

Se de nye fødselsdagsbilleder her:

GALLERI: Prinsesse Ingrid Alexandra fylder 12 år

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden