Fredag, 10. februar 2017 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Ingrid Alexandra lettet efter drama på fjeldet

Prinsesse Ingrid Alexandra, kronprinsesse Mette-Marit
Den norske prinsesse Ingrid Alexandra sammen med sin mor, kronprinsesse Mette-Marit.
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Norges kronprinspar og deres børn nyder livet med familiehunden Muffins Kråkebolle, der dog kan være svære at holde styr på. Det fandt prinsesse Ingrid Alexandra ud af forleden på en skitur.

Hunden er menneskets bedste ven. Sådan er det også i den kongelige norske familie, hvor kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon samt deres børn, prins Sverre Magnus, 11, og prinsesse Ingrid Alexandra, 13, nyder livet med de firbenede venner.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

En frisk vovse kan dog være ret svær at holde styr på. Det fandt de royale hundevenner ud af, da de forleden var en tur på fjeldet på en familieskitur. Midt i det hele forsvandt Ingrid Alexandras yndlingshund Muffins Kråkebolle. Det skabte først en del forvirring i familien, og siden udviklede det sig til et mindre royalt hundedrama.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Ingrid Alexandra var meget nervøs

Hunden var til at begynde med umulig at finde, så kronprinsesse Mette-Marit efterlyste den savnede labradoodle Muffins via sin facebookside og Instagram.

Det gav ikke umiddelbart noget resultat, og især prinsesse Ingrid Alexandra var meget nervøs og ked af det.

NOSTALGI: Den kongelige familie på skiferie

Heldigvis kunne familien med Ingrid Alexandra i spidsen ånde lettet op efter et par timer. Kronprins Haakon havde under eftersøgningen ladet bagklappen på sin bil stå åben. Og inde bag i bilen fandt kronprinsparret & co., den gode Kråkebolle.

Mette-Marit roser Haakon

Således fik hundedramaet en lykkelig udgang, og det var kronprinsesse Mette-Marit fornuftig nok til også at melde ud på de sociale medier, så venlige sjæle ude på fjeldet kunne indstille en eventuel eftersøgning af den kongelige labradoodle.

LÆS MERE: Kronprinsesse Mette-Marits søn spiller med i den norske hit-serie "SKAM"

- Nu er der mange glade børn og voksne her. Første gang hun er stukket af på skitur, min skønne og kloge mand havde heldigvis ladet bilen stå åben på parkeringspladsen, og da vi skulle ud på en ny lederunde, fandt vi hende, skrev kronprinsessen på Instagram, fulgt af et hjerte.

Se kronprinsesse Mette-Marits opslag på Instagram her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden