24. dec. 2012
Af af Jan Bergman

Prinsesse Ingrid Alexandras første TV-optræden

Prinsesse Ingrid Alexandra
Prinsesse Ingrid Alexandra
Arkivfoto: AOP
Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon har god grund til at være stolte af deres otteårige datter prinsesse Ingrid Alexandra.

Julemorgen kunne nordmændene opleve deres egen lille prinsesse på TV-skærmen i et før-jul program. Og her kunne de se og høre prinsessen svare på spørgsmål om julen og om hendes liv som prinsesse.

På spørgsmål om hvordan Ingrid Alexandra synes om at være kongelig, svarede hun sødt og smilende:

- Nogle gange er det sjovt, nogle gange er det kedeligt. Det jeg synes der er virkeligt kedeligt, er at tage billeder. Når man sidder og sidder og sidder og ikke får taget det perfekte billede. Og så klarer Magnus, min lillebror, ikke at sidde stille.

Prinsessen blev også spurgt om hvilke gaver der er de kedeligste, og her faldt svaret prompte og nok ikke så overraskende på de bløde gaver - især strømper og tøj om halsen for at holde sig varm ude, som prinsessen beskrev det.

Programmet, der blev optaget onsdag, skulle oprindeligt have haft kronprinsesse Mette-Marit med. Men på grund af sygdom aflyste kronprinsessen (link fjernet), og i stedet fik prinsesse Ingrid Alexandra sin far kronprins Haakon med i stedet.

Læs mere om: