Onsdag, 15. februar 2023 — af Marianne Singer

Prinsesse Märtha Louise åbner op om voldsomme år: Sådan har jeg klaret det

Prinsesse Märtha Louise
Prinsesse Märtha Louise i en af de smarte sweatre fra sin Hést-kollektion under interviewet med BILLED-BLADET. 
Foto: Hanne Juul
Prinsesse Märtha Louise åbner i nyt eksklusivt interview med BILLED-BLADET op om de seneste års voldsomme og livsændrende udfordringer i hendes liv.

I et stort eksklusivt interview med BILLED-BLADET åbner prinsesse Märtha Louise op om de seneste års mange udfordringer i sit liv, og hvordan blandt andet arbejde med tøjfirmaet Hést, som hun ejer sammen med veninderne Anne-Kari Bøhaugen og Monica Helen Sundt Utne, har givet hende glæde og styrke. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I interviewet kommer hun blandt andet ind på den svære tid efter sin eks-mand Ari Behns selvmord i 2019, som var et hårdt slag for hele familien, den megen kritik af hende og hendes forlovede Shaman Durek og den efterfølgende krise i kongehuset, der endte med, at hun ikke mere repræsenterer kongehuset officielt.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Ring til Livslinien på 70 201 201.

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

BILLED-BLADET mødte prinsesse Märtha Louise i forbindelse med, at hun præsenterede tøjkollektionen Hést i Danmark for første gang. 

Og du kan se de mange flotte billeder af prinsesse Märtha Louise og læse hele det nye store interview i det nye nummer af BILLED-BLADET der er på gaden torsdag d. 16. februar.

Billed-Bladet nr. 7. På gaden torsdag d. 16. februar.
Foto: Billed-Bladet

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden