Lørdag, 1. oktober 2022 — af Marianne Singer

Prinsesse Märtha Louise deler hjerteskærende ord til Ari Behn: Vi skulle have fejret dig i dag

Prinsesse Märtha Louise.
Prinsesse Märtha Louise.
Foto: Martin Høien
Prinsesse Märtha Louise delte fredag dybt personlige ord direkte henvendt til sin eksmand Ari Behn, som begik selvmord i december 2019, og denne dag ville være fyldt 50 år.

Fredag var uden tvivl en svær dag fredag for prinsesse Märtha Louise og hendes tre døtre, Maud Angelica, 19, Lea Isadora, 17, og Emma Tallulah, 14.

Netop denne dag ville pigernes far, Ari Behn, som begik selvmord den 25. december 2019 efter længere tids psykisk sygdom, nemlig været fyldt 50 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Giver tårer i øjnene

På dagen delte prinsesse Märtha Louise dybt rørende og kærlige ord direkte henvendt til Ari Behn, på sin Instagram.

"I dag har vi fejret dig. Du skulle jo være fyldt 50 år i dag. Vi skulle have serveret muffins på sengen, mens vi sang fødselsdagssangen om morgenen.

Senere skulle vi have skålet for dig, holdt tale for dig, grinet og danset, mens vi snakkede om alvorlige ting, filosofiske ting, morsomme ting og alt derimellem. Det kommer vi ikke til at gøre. Alligevel har vi givet dig muffins på graven og sunget fødselsdagssang så højt for dig, at du må have hørt det langt forbi Perleporten. Vil bare sige at vi tænker på dig, og at du ville have været meget stolt af vores børn, som du var det, når du knugede dem ind til dig som bare du kunne. ❤️", skriver prinsesse Märtha Louise i opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Märtha Louise var gift med Ari Behn fra 2002 til de blev skilt i 2017.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden