29. mar. 2020
Af af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Märtha Louise: Det har været en hård tid

Prinsesse Märtha Louise
Prinsesse Märtha Louise
Foto: Flemming Jeppesen/BILLED-BLADET
For prinsesse Märtha Louise har dette år været meget barskt. Nu åbner hun op om den hårde tid efter sin eksmand Ari Behns død og viser samtidig sin støtte til landsmænd og -kvinder i den svære coronakrise.

Der en nu gået flere måneder, siden forfatteren og kunstneren Ari Behn gik bort i en alder af bare 47 år.

Behns ekskone prinsesse Märtha Louise åbner nu op og fortæller om den svære tid efter Aris død.

Åben og ærlig prinsesse Märtha Louise

I et opslag på Intagram, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at citere fra, fortæller den norske prinsesse åbent og ærligt om de store udfordringer, hun har oplevet sammen med sine tre døtre.

- Vi i vores lille familie har gennemgået - og gennemgår stadig - en hård tid efter Aris død. Den vanskeligste vi har været igennem, skriver Märtha Louise på de sociale medier.

Måtte finde fodfæste alene

- Helt fra jul og selv før covid-19 var et verdens-faktum, var vi i mørke bølgedale af sorg, og jeg måtte finde fodfæste alene i forældrerollen for tre skøre, smukke, sårbare, fine børn, som har brug for mig 24/7, lyder det fra Märtha Louise, som endvidere bemærker, at det midt i den udfordrende coronakrise har slået hende, at vi mennesker kan tåle vældig meget.

Vi kommer gennem dette

- Mange kæmper hver dag på jobbet for at redde menneskeliv og gøre det bedste for samfundet. Og for dem er jeg uendelig taknemmelig. Alligevel ved jeg, at mange har det hårdt derhjemme, både med sorg over dem, de har mistet eller også er de bekymrede for dem de elsker, er bange for hvad fremtiden bringer og kæmper med ensomhed, eller måske har de et utrygt hjemmemiljø. Hold ud, skriver prinsesse Märtha Louise og understreger, at det går mod bedre tider.

- Vi kommer også gennem dette, siger Märtha Louise til sine landsmænd og -kvinder.

Køb abonnement på BILLED-BLADET
Køb abonnement på BILLED-BLADET

Læs mere om: