Mandag, 21. september 2020 - af Marianne Singer

Prinsesse Märtha Louise efter datterens sejr: Jeg er så stolt af dig!

Prinsesse Märtha Louise. 

Prinsesse Märtha Louise. 

Foto: Martin Høien
Prinsesse Märtha Louise skrev søde ord til sin yngste datter, Emma Tallulah, 11, efter at hun vandt en stor sejr i weekenden.

Det var en tydelig rørt prinsesse Märtha Louise, der skrev en kærlig hilsen til sin datter Emma Tallulah, 11, efter at hun i weekenden vandt et stort ridestævne på familiens nye hest Fetoucha. 

"Så stolt af dig! Virkelig godt redet og Fetoucha er jo helt fantastisk på alle måder. ❤️?" skrev prinsesse Märtha Louise under opslaget på Emma Tallulahs Instagram-opslag om stævnet. 

Fin video

Emma Tallulah har på sin Instagram-profil @emma.equestrienne delt en fin video, hvor hun rider på stævnet og efterfølgende får overrakt medaljen for førstepladsen. 

"Stjernen gjorde det igen og vandt hele Equishop cupen❤️❤️❤️ tusind tak❤️ for denne stjerne @odatobiassen_sj#fetoucha dejligt at vinde med hende. ?@arnebergs.no @hest360 @equishop.oslo.no," lyder det glad fra Emma. 

Prinsesse Märtha Louise er ligesom sin datter meget interessereret i heste og selv en dygtig rytter, der gennem årene har deltaget i mange stævner.  

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden