7. sep. 2020
Af Marianne Singer

Prinsesse Märtha Louise har givet sin datter den bedste gave

Prinsesse Märtha Louise. 
Prinsesse Märtha Louise.
Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah, 11, har fået den bedste gave af sin mor.

Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah, 11, er en ivrig rytter, der allerede har deltaget i flere ridestævner med stor succes.

En passion, som hun deler med sin mor.

Dyb forbindelse

Og nu har prinsesse Märtha Louise givet sin datter den bedste gave, hun kan ønske sig, med en ny hest til familien, som Emma Tallulah skal ride fast på fremover.

"Vi har et nyt familiemedlem: #Fetoucha. Det er altid en vidunderlig oplevelse, når du møde et - indtil dette tidspunkt - ukendt individ, som du kan relatere til så nemt. Som du straks forelsker dig i, bare på grund af hendes charme og yndefuldhed. Denne dybe hjerte til hjerte forbindelse, som bare er der fra begyndelsen. For det er med dyr som med mennesker, du har brug for en dybere forbindelse for at det skal fungere. Vi er så spændte på fremtiden. Velkommen til vores familie, Fetoucha, vi elsker dig allerede! #newhorse #horses #horsesofinstagram #beauty #beautiful", skriver prinsesse Märtha Louise på sin Instagram-profil #iam_marthalouise.

På de medfølgende billeder kan man se familiens smukke hest og Emma Tallulah, der trækker så fint afsted med det nye familiemedlem.

Læs mere om: