Torsdag, 3. juli 2014 - af Karina Didriksen

Prinsesse Märtha Louise laver et show med synsk kvinde

Prinsesse Märtha Louise.
Prinsesse Märtha Louise.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Den norske prinsesse går til efteråret på scenen med det britiske medium Lisa Williams.

Til efteråret flytter prinsesse Märtha Louise tilbage til Norge fra London sammen med sin mand og børn, og hun er nu i gang med at forberede et nyt projekt, som har forbindelse til hendes engleskole.

Den norske prinsesse har indledt et samarbejde med den synske superstjerne Lisa Williams, som hævder, at hun kan få kontakt med døde mennesker og engle.

- Endelig kan vi fortælle om et projekt, vi har set frem til i flere måneder. Sammen med Lisa Williams, der er et internationalt medium, vil vi afholde et seminar, og vi er meget glade, lyder det ifølge norsk SE og HØR fra prinsesse Märtha Louise på engleskolens Facebook-side.

Aflæsninger fra scenen

- Vi vil lære dig, hvordan du kommer i kontakt med din indre stemme og blive fortrolig med flere aspekter af dig selv, som kan føre til positive forandringer i dit liv. Vi vil alle give aflæsninger fra scenen. Du kan være en af de heldige, tilføjer prinsesse Märtha Louise.

Det er prinsessen og hendes kollega Elizabeth Nordheim fra engleskolen Astarte Inspiration, som står bag arrangementet, der bliver afholdt den 14. september på Radisson Blu Scandinavia i Oslo.

Billetsalget er startet i dag på billettservice.no, og en billet til showet koster omkring 1400 danske kroner.

Ifølge norsk SE og HØR har britiske Lisa Williams tidligere takket prinsessen for at gøre hende populær i Norge, fordi de begge deler interessen for det åndelige og den spirituelle verden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden