Prinsesse Märtha Louise og Ari vil skærme deres børn

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn.

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn.

Den norske prinsesse og hendes familie vil komme til at savne anonymiteten, når de flytter hjem fra London.

I midten af maj proklamerede prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, at de flytter tilbage til Norge efter at have boet to år i London.

De tre piger Maud Angelica på elleve, Leah Isadora på ni og Emma Tallulah på fem har lært engelsk, når familien atter flytter ind i deres hus i Lommedalen, som har været lejet ud.

Norsk Se og Hør fortæller, at Ari Behn har udtalt til avisen VG, at familien har levet relativt anonymt i den britiske hovedstad, og de håber, at flytningen hjem til Norge bliver en blid overgang for børnene.

- Jeg har fået en ny anonymitet ind på kontoen. Men det er klart, at det er noget af en udfordring at flytte hjem igen, siger Ari Behn til avisen.

Børnene er endnu ikke bevidste om deres offentlige rolle.

- De ved, at deres bedsteforældre er konge og dronning, men der er en naturlig del af livet. Det bliver hverdag. Det er vigtigt for mig og Märtha at skærme børnene.

Ari Behn pointerer, at han elsker livet som far til tre.

- Det er utrolig fint at være far. Det lærer mig så meget. Det er tydelige tegn på, at den ældste begynder at blive teenager. Jeg er vældig optaget af at være meget sammen med børnene.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden