Onsdag, 8. juni 2022 - af Christinna Braun

Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek skal giftes: Alle detaljerne om den vilde forlovelsesring

Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek. Indsat: Forlovelsesringen. 
Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek. Indsat: Forlovelsesringen. 
Foto: Babak Golkar og Birger Storm
Prinsesse Märtha Louise skal giftes med sin elskede Shaman Durek Verrett.

Den 7. juni annoncerede prinsesse Märtha Louise gennem sociale medier og det norske kongehus, at hun skal giftes med Shaman Durek Verrett, som hun har dannet par med siden 2019.

- Jeg er så glad for at kunne meddele, at jeg er blevet forlovet med Shaman Durek, ham, der får mit hjerte til at springe et slag over, skrev prinsesse Märtha Louise bl.a. i sit Instagramopslag, hvor hun delte den glædelige nyhed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Flere forlovelsesbilleder af det lykkelige par er blevet udsendt, og her kan man se den vilde forlovelsesring, Shaman Durek, 47, har foræret prinsesse Märtha Louise, 50.

Ifølge mediet People har Shaman Durek Verrett brugt et halvt år på at skabe ringen sammen med smykkedesigneren Joy Sangalang Smith.

Foto: Babak Golkar

Forlovelsesringen består ifølge mediet af én stor smaragd omkranset af 19 diamanter, og den gemmer bl.a. på et uendelighedstegn, nordiske detaljer og flere kærlighedssymboler.

Smaragden skulle være valgt for at symbolisere kærlighed og styrke, og den 3,5 karat store sten fra Brasilien er omringet af 19 diamanter i forskellige udskæringer.

Fire af diamanterne symboliserer de fire elementer: Jord, ild, vand og vind.

Tre diamanter på siden repræsenterer prinsesse Märtha Louises tre døtre, Maud Angelica, 19, Leah Isadora, 17, og Emma Tallulah, 13, som prinsessen har fra sit ægteskab med Ari Behn.

De resterende 12 diamanter er designet til at beskytte mod negativitet.

Foto: Babak Golkar

Du kan se ringen helt tæt på ved at klikke her. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden