Torsdag, 16. februar 2023 — af Marianne Singer

Prinsesse Märtha Louise overrasket over sig selv: Det her havde jeg ikke set komme

Prinsesse Märtha Louise
Prinsesse Märtha Louise viste flere af de lækre sweatre fra Hést-kollektionen frem, da BILLED-BLADET mødte hende i København.  
Foto: Hanne Juul
Prinsesse Märtha Louise fortæller i et nyt eksklusivt interview med BILLED-BLADET, hvordan hun pludselig og uventet blev en del af modebranchen med sin populære Hést-kollektion.

BILLED-BLADET mødte prinsesse Märtha Louise til et eksklusivt interview i København i forbindelse med, at hun for første gang deltog i Copenhagen Fashion Week for at præsentere sit tøjfirma Hést, som hun ejer sammen med veninderne Anne-Kari Bøhaugen og Monica Helen Sundt Utne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Undervejs stillede hun op til flotte billeder i forskellige look fra Hést og fortalte ærligt om, hvor overrasket hun er over at være blevet en del af modebranchen, som ellers aldrig har interesseret hende. 

I interviewet åbner prinsessen desuden op om den svære tid efter eks-manden Ari Behns død for hende og parrets tre døtre, og hvordan hun fik glæden tilbage med blandt andet sit tøjfirma. 

Ari Behn tog sit eget liv efter længere tids psykisk sygdom i julen 2019. 

 

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Ring til Livslinien på 70 201 201.

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

 

Se de nye flotte billeder af prinsesse Märtha Louise i chikt tøj fra Hést og læs hele det store interview i det nye nummer af BILLED-BLADET.

Billed-Bladet nr. 7. På gaden torsdag d. 16. februar.
Foto: Billed-Bladet

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden