5. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Prinsesse Märtha Louise prøvede at sove på en ært

Prinsesse Märtha Louise
Prinsesse Märtha Louise
Foto: All Over
Som barn ville den norske prinsesse Märtha Louise teste, om hun virkelig var en ægte prinsesse ved at sove på en ært.

Den 46-årige prinsesse Märtha Louise forsøgte som barn at sove på en ært for at teste, om hun var en ægte prinsesse.

Som så mange andre børn kendte hun nemlig H.C. Andersen-eventyret, hvor prinsessen ikke kan sove, fordi en lille ært har sneget sig ind imellem hendes mange madrasser.

- Jeg ville gerne vide, om jeg virkelig var en prinsesse. Så da jeg var seks eller syv år, tog jeg testen, siger prinsesse Märtha Louise ifølge Expressen.

Prinsesse Märtha Louise ville leve et normalt liv

I modsætning til andre børn havde hun nemlig lidt en omvendt drøm, for hun fantaserede nemlig om, at hendes forældre i virkeligheden viste sig at være tandlæger.

Så kunne prinsesse Märtha Louise nemlig få lov at leve et normalt liv - i modsætning til almindelige børn, der måske drømmer, at deres forældre er konger og dronninger.

Da hun var barn, følte den norske prinsesse sig ikke som kongelig, så hun tog altså ærte-testen, men blev alligevel chokeret, da hun fandt ud af, at hun ikke havde fået nogen mærker.

Prinsesse Märtha Louise forstod ikke folkets beundring

Lige nu promoverer prinsesse Märtha Louise sin nye bog med titlen ”Født sensitiv”, og hun fortæller åbent, at hun har kæmpet med lavt selvværd og følsomhed hele sit liv.

Den norske prinsesse plejede ikke at synes, hun var god nok, og derfor forstod hun heller ikke, hvorfor folk så op til hende, fordi hun var prinsesse.

Prinsesse Märtha Louise mente, hun jo ikke havde gjort sig fortjent til titlen – det var blot en status, hun var født med. Heldigvis hviler hun i dag i sig selv - og er faldet til ro med sin rolle.

Læs mere om: