Lørdag, 10. oktober 2020 - af Marianne Singer

Prinsesse Märtha Louises datter begejstrer: Vild forvandling!

Leah Isadora sammen med prinsesse Märtha Louise og lillesøster Emma Tallulah i 2018.

Leah Isadora sammen med prinsesse Märtha Louise og lillesøster Emma Tallulah i 2018.

Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Märtha Louises 15-årige datter Leah Isadora får masser af ros for en fantastisk Halloween-make up, hun viser frem i ny video.

Prinsesse Märtha Louise er utrolig stolt af sine tre døtre, der gang på gang imponerer med deres kunnen indenfor forskellige områder. 

Maud Angelica, 17, maler og tegner, Emma Tallulah, 12, er en dygtig rytter og Leah Isadorah, 15, har stor succes på Instagram som beauty-influencer og fashionista.

Fantastisk make up

Nu har Leah Isadora endnu engang begejstret sine knap 20.000 følgere med en fantastisk make up, der passer perfekt til den snarlige Halloween-fejring.

"Heyyy! Dette look er inspireret af @charlotteomakeup ! Jeg er så glad for, hvordan det endte med at se ud og det er første gang, jeg selv har puttet linserne i?. Så det er ret cool," skriver hun på sin Instagram-profil #leahhhbeauty.

Talentfuld som far

"Du er så god, et rent naturtalent", "Det er det, man kalder talent - arvet af din far" og "Jeg er meget imponeret over dig", lyder blot nogle af kommentarerne. 

I hele taget er der flere, som sammenligner Leah Isadoras med sin far, Ari Behn, der var kendt som en talentfuld forfatter og billedkunstner. 

Ulykkeligvis tog han livet af sig selv første juledag sidste år efter længere tids psykisk sygdom. 

BILLED-BLADET har fået lov at dele opslaget. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden