Prinsesse Märtha Louises eksmand: Jeg har ingen ro

Prinsesse Märthe Louise og Ari Behn fotograferet i 2012

Foto: All Over

For første gang siden skilsmissen sidste sommer fortæller prinsesse Märtha Louises eksmand nu om sine følelser.

Onsdag, 24. maj 2017 - af Juliane Olsen

Den 45-årige prinsesse Märtha Louise blev sidste sommer skilt fra forfatteren Ari Behn, og for første gang sætter han nu ord på sine tanker.

Han fortæller om livet efter skilsmissen, og hvor svært han har haft det i tiden efter i et nyt interview med den norske avis Dagbladet.

- Det har været en enorm forandring i mit liv. Man kan sammenligne det med et dødsfald. Jeg føler, at jeg dør hver dag, siger Ari Behn.

LÆS MERE: Ari Behn efter skilsmissen fra Märtha Louise: Jeg har altid troet på kærligheden

Ari Behn er utilpas

Ægteparret fik 14 år sammen, og prinsesse Märtha Louise bor stadig i parrets gamle hjem med sine døtre, Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Talulah.

Ari Behn er flyttet ind i huset ved siden af, men han føler sig ikke godt tilpas, for han fortæller, at han ikke kan finde ro.

 

Forfatteren ser frem til aftenerne, når børnene kommer, og intet kan sammenlignes med de dage, hvor han er sammen med dem.

Ægteparret udviklede sig forskelligt

Ari Behn føler, det er svært at være alene, men ægteparret havde udviklet sig i hver sin retning, og derfor var skilsmissen uundgåelig.

Begge parter er nemlig ambitiøse og travle med deres jobs, og i den travlhed har parterne mistet hinanden undervejs.

Ari Behn har siden skilsmissen forsøgt at koncentrere sig om at skrive og male, men han føler, han er ramt på flere fronter i sit liv.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud