17. nov. 2022
Af Marianne Singer

Prinsesse Märtha Louises forlovede sprudler af lykke på sin fødselsdag: Det her betyder alt for mig

Shaman Durek
Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek.
Foto: Martin Høien
Shaman Durek fylder torsdag 48 år og fortæller til BILLED-BLADET, hvilke tanker og følelser, der fylder hos ham på hans store dag.

Prinsesse Märtha Louise og hendes amerikanske forlovede, Shaman Durek, har på det seneste været meget i medierne i forbindelse med, at prinsessen sammen med resten af den norske kongefamilie har besluttet, at hun ikke længere skal repræsentere kongehuset på officielle opgaver.

Omgivet af kærlighed

De store omvæltninger i parrets liv har dog på ingen måder ødelagt det gode humør hos Shaman Durek.

Torsdag kunne han fejre sin 48-års fødselsdag og i den forbindelse fortæller han til BILLED-BLADET, hvad der lige nu fylder hos ham.

"Jeg elsker Norge, landet har virkelig gjort indtryk på mig. Jeg elsker mine venner og at være sammen med Märtha og børnene betyder alt for mig. Jeg er den lykkeligste mand, når jeg er en del af familielivet. Jeg elsker at være sammen med hendes familie, de er ægte og virkelig støttende og kærlige. Og så elsker jeg virkelig naturen i Norge. Vandet er så rent og også luften i skovene. Jeg har så mange dejlige venner i Norge, der altid er der for mig. Det er en fantastisk oplevelse." skriver Shaman Durek til BILLED-BLADET.

På sin Instagram har Shaman Durek torsdag aften delt et opslag, hvor han nyder en sjov bowlingtur på sin fødselsdag.

Du kan se opslaget ved at trykke her

Læs mere om: