Mandag, 24. december 2012 — af af Malan Joensen

Prinsesse Märtha Louises mand afviser rygter om krise

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn
Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Ari Behn kalder rygterne om knas i ægteskabet med den norske prinsesse for ”konstruerede”.

Tilbage i maj måned kunne den norske prinsesse Märtha Louise fejre 10 års bryllupsdag med gemalen Ari Behn, men selv om de således har været gift i en del år, oplever parret fra tid til anden rygter om, at ægteskabet er i krise.

Men disse rygter afviser Ari Behn ifølge Dagbladet Søndag, skriver norsk SE & HØR.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der er altid mange rygter, de fleste er konstruerede. At vi skal have haft nogle vanskeligheder, er en sådan type konstruktion, fortæller Ari Behn til avisen.

- Vores kærlighed er stærkere end nogensinde, sagde han tidligere på året til norsk SE & HØR.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

I interviewet til norske Dagbladet fortæller han også, at han oplever, at hans væremåde af og til bliver opfattet som forkert i Norge:

- I Norge kommer jeg ofte til kort. Min væremåde opfattes som fremmed i offentligheden igen og igen. Det skaber intens modstand, når nordmændene læser om mig eller ser mig på TV. Når de møder mig i virkeligheden, er det naturligvis ikke sådan, for når jeg er tæt på, lykkes det mig altid at møde flinke mennesker rundt omkring i vores land, siger Ari Behn.

For tre måneder siden flyttede Ari Behn og prinsesse Märtha Louise til London med deres tre børn, og her trives Ari Behn.

- Jeg kan godt lide kontrasten mellem det konservative "highbrow" og det outrerede og anarkistiske. Det er jo på en måde også sådan, jeg selv er, fortæller han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden