Tirsdag, 19. november 2019 - af Marianne Singer

Sådan overraskede prinsesse Märtha Louise sin kæreste

prinsesse märha louise

Shaman Durek og prinsesse Märtha Louise. 

Foto: Mega
Prinsesse Märtha Louise sørgede for en helt speciel oplevelse for sin kæreste, Shaman Durek, på hans fødselsdag.

Kærligheden og forelskelsen er stadig lige stor mellem norske prinsesse Märtha Louise og den amerikanske shaman, Durek Verrett, også kendt som Shaman Durek. 

Det kunne alle, der følger prinsesse Märtha Louise på hendes Instagram-profil iam_marthalouise, se med al tydelighed, da hun lagde en fødselsdagshilsen ud til sin kæreste forleden. 

En glad shaman

Den vedlagte video viser en glad Shaman Durek, der synger med på ABBA-sangen "Thank you for the music" under en stemningsfuld Mamma Mia-fest, mens prinsesse Märtha Louise filmer.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Til videoen skriver prinsesse Märtha Louise, at hun er glad for, at det lykkedes hende og deres venner at overraske Shaman Durek på sin fødselsdag med ABBA-showet "Mamma Mia! The Party", der er en blanding af teater og en god middag. 

Glæde og kærlighed

"Så dejligt at kunne tilbringe dagen med dig, min skat. Må du blive velsignet med glæde, overflod, kærlighed og fred i sindet," lyder det endvidere fra prinsesse Märtha Louise. 

Vidoen slutter på sød vis ved, at prinsesse Märtha Louise spørger sin kæreste, om han kan lide koncerten, hvilket Shaman Durek, der fyldte 45 år, bekræfter med et stort smil. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden