20. okt. 2017
Af Pia Meisner

SE BILLEDERNE: Så meget ligner 13-årige prinsesse Ingrid Alexandra sin mor

Hun har ganske vist sin far, kronprins Haakons mørke hår - men det dejlig smil har hun efter sin mor, kronprinsesse Mette-Marit.

Det var en glad og smilende prinsesse Ingrid Alexandra, der forleden kom slentrede arm i arm med sin farmor, dronning Sonja, gennem Slottsparken i Oslo.

Den 13-årige norske jente, der er datter af kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit, kom for at afsløre to nye skulpturer i Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark, der er en del af Slottsparken.

Skulpturerne tegnet af norske børn

Også prinsessens mor, kronprinsesse Mette-Marit var med, og det var tydeligt for alle at se, hvor meget Ingrid Alexandra efterhånden ligner sin mor. Godt nok har hun sin fars mørkebrune hår, men det dejlige smil og glimtet i øjnene er meget lig Mette-Marits.

Skulpturparken, der er opkaldt efter prinsesse Ingrid Alexandra, var en gave fra Sparebankstiftelsen DNB givet i forbindelse med kongeparrets 25-års regeringsjubilæum i 2016.

Prinsesse Ingrid Alexandra åbnede parken i maj sidste år, hvor hun afslørede de første to skulpturer af i alt 10, der er planlagt de kommende år.

Skulpturerne er alle tegnet af norske børn, der har sendt tegninger ind til en konkurrence.

Læs mere om: