7. nov. 2022
Af Julie Nolsöe

Se det sjove billede: Märtha Louises datter afsløret som deltager i populært tv-program

Maud Angelica Behn og prinsesse Märtha Louise
Maud Angelica Behn og prinsesse Märtha Louise
Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Märtha Louises datter Maud gemte sig bag én af maskerne i den norske udgave af sangkonkurrencen "Hvem holder masken?"

Præcis som i den danske udgave af programmet, optræder en række kendte mennesker med deres sangtalent i den norske version af "Hvem holder masken?", som på norsk har titlen "Maskorama".

Iført vilde og gennemførte kostumer kommer de med deres bedste skønsang, mens dommerpanelet skal forsøge at gætte, hvem der gemmer sig bag masken.

Til sidst i hvert program er det den kendis, der har klaret sig dårligst, der må lade masken falde, og lørdag aften kom turen til den norske prinsesse Märtha Louises datter, Maud Angelica Behn.

- Mange fik ret! Så sjovt!, skriver Maud på norsk til et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele.

Her deler hun billeder af sig selv iført det Dandy-kostume, hun bar i programmet.

- Det har været så nervepirrende og fantastisk! Det er nok det vildeste, jeg har oplevet! Jeg var så nervøs, men jeg er så stolt af mig selv for at have gjort det! Alle folk var så skønne, kostumet var så godt og jeg elskede karakteren, lyder det fra Maud i opslaget.

Deltagerne skulle synge to sange i lørdagens program - i sidste runde skulle sangen være fra en film, de godt kunne lide.

Her sang Maud Angelica Behn "Young and Beautiful" af Lana Del Ray fra filmen The Great Gatsby.

I første runde sang hun "Oops I Did It again" af Britney Spears.

Læs mere om: