27. nov. 2012
Af af Hanne Rask

Se Kronprinsesse Mette-Marit i køkkenet

Mette-Marit, der er tidligere servitrice, kan stadig huske, hvordan man bærer tallerknerne.
Mette-Marit, der er tidligere servitrice, kan stadig huske, hvordan man bærer tallerknerne.
Foto: AOP
Det norske kronprinspar tog forklæde på og serverede norsk laks for indonesiske gæster.

Mette-Marit der er tidligere servitrice havde styr på det, da hun serverede norsk laks for specielt inviterede gæster i Indonesien forleden.

Hun og Kronprins Haakon er på et fire dages officielt besøg i Indonesiens hovedstad Jakarta, og sammen med den norske verdensmesterkok Geir Skeie var de i køkkenet på det fashionable Shangri-la hotel for at tilberede den norske spise, mens indkøbere fra flere fine restauranter sad bænket ved bordene som gæster.

Mette-Marit havde ikke glemt, hvordan man holder på tallerkner og fade, og samtidig var hun smilende og imødekommende overfor sine gæster. Og selve retten kunne kronprinsparret også stå inden for. De spiser nemlig meget gerne laks privat.

-Vi spiser det ofte. I det hele taget spiser vi meget fisk. Børnene er også meget glade for det, og foretrækker det ofte frem for noget andet, fortalte parret til norsk Se&Hør.

Læs mere om: