Sjældent set: Märtha Louise fejrede særlig dag på slottet

Prinsesse Märtha Louise. 

Prinsesse Märtha Louise. 

Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Märtha Louise fejrede særlig dag med en videohilsen optaget på det kongelige slot i Oslo.

Det sker yderst sjældent, at prinsesse Märtha Louise deler opslag på sine sociale medier, der viser hende på det kongelige slot i Oslo, hvor hendes forældre, kong Harald og dronning Sonja, har residens.

Men i weekenden skete det i forbindelse med, at prinsesse Märtha Louise markerede Verdensdagen for Downs syndrom.

Grund til at fejre 

Prinsesse Märtha Louise sendte i den forbindelse en fin videohilsen fra det kongelige slot, som hun delte på sin officielle Instagram-profil, mens kongehuset også delte den på deres hjemmeside.

"Kære allesammen! Tillykke med Verdensdagen for Downs syndrom. I dag fejrer vi, at hver eneste af os er helt unik. Vi fejrer, at alle mennesker er lige værdifulde. Vi fejrer, at vi alle er både søde, glade og triste. Sådan er det at være menneske. Det har været et specielt år for os alle. Mange har følt sig ekstra ensomme og ikke haft deres faste aktiviteter, der betyder så meget. Og med mindre menneskelig kontakt end normalt. Men nu håber vi alle, at vi snart går mod lysere tider. Og i dag på Verdensdagen for Downs syndrom er der alligevel en god grund til at fejre. Vi fejrer, at alle er lige unikke. Tillykke med dagen allesammen!" siger en smilende prinsesse Märtha Louise i videohilsenen på hendes Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at dele. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden