10. feb. 2019
Af Casper Nielsen

Skifest i Sverige: Prinsesse Estelle hyggede sig på Mette-Marits arm

Dronning Silvia, kronprinsesse Victoria, prins Oscar, prins Daniel, prinsesse Estelle,kronprinsesse Mette-Marit
Dronning Silvia, kronprinsesse Victoria, prins Oscar, prins Daniel, prinsesse Estelle,kronprinsesse Mette-Marit
Kronprinssse Mette-Marit og kronprins Haakon er på plads ved det alpine VM i Åre, og har grund til jubel. Også den svenske kronprinsefamilie er tjekket ind,og følger begivenheden tæt.

Kronprinsesse Mette-Marit brød ud i et stort jubelbrøl, da hun fulgte kvindernes alpine skisport i Åre i Sverige.

Sammen med sin mand, kronprins Haakon, samt børnene prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra bruger hun weekenden på at heppe på de norske atleter, og da Ragnhild Mowinckel opnåede bronce, var smilene ekstra store.

Børnene havde en fest

Den kongelige, norske familie har ogås godt selskab i på tribunerne og i sneen.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er også i Åre. De havde taget børnene Estelle og Oscar med - og begge så ud til at have en fest i snevejret på tribunerne. Også dronning Silvia havde fundet tophuen frem og sås i det kongelige selskab.

https://imgix.billedbladet.dk/haa.jpg
Prins Sverre Magnus, prinsesse Ingrid Alexandra, kronprins Haakon

Fantastisk at være her

På sin instagram skrev kronprinsesse Mette-Marit: ”Hey Norge ... og en smule Sverige. Ser frem til at se dem, der er lidt bedre til at stå på ski end os her i Åre”.

Og det var altså 26-årige Ragnhild Mowinckel, som kronprinsessen efterfølgende gratulerede med broncen. Den første VM-medaljde til en norsk alpin VM-løber i 18 år.

– Det er fantastisk at være her og se på. Det er faktisk os, som skal sige tak i dag. Det er dejligt, pigerne gør det så godt, synes jeg, sagde kronprinsesse Mette-Marit til NRK.

Læs mere om: