Lørdag, 24. april 2021 - af Ulrik Ulriksen

Smilende kong Harald er tilbage: Fremtiden ser lys ud

Dronning Sonja og kong Harald

Dronning Sonja og kong Harald

Foto: Ritzau/Scanpix
Efter en periode uden at have givet lyd fra sig er Norges kong Harald tilbage med masser af overskud til stor glæde for dronning Sonja og alle kongens landsmænd og -kvinder.

Norges kong Harald har holdt lav profil i en periode, og ikke siden sin fine påskehilsen har han for eksempel gjort sig bemærket på kongehusets sociale medier og henvendt sig direkte til sine landsmænd og -kvinder.

Nu er han dog tilbage med masser af overskud i en helt særlig sammenhænd til stor glæde for dronning Sonja og alle andre.

Harald er tilbage med stil

Op til weekenden sendte Harald en varm digital hilsen til Norges Naturværn Forbunds landsmøde, hvilket blev markeret på kongehusets sociale medier.

– Jeg håber og tror, at erfaringerne fra det sidste år vil øge bevidstheden om at tage vare på naturen og vores klode, sagde kong Harald i en tale til begivenheden med fuld fokus på den skønne norske natur, der har så stor en betydning for ham og dronning Sonja.

Fremtiden ser lys ud

Harald holdt talen til medlemmerne af Norges ældste natur- og miljøværnsorganisation i sin rolle som protektor.

– At passe på naturen er at passe på os selv og dem, som kommer efter os. Det ved I i Naturværnsforbundet bedre end de fleste. Heldigvis er mange unge i dag engagerede i naturbeskyttelse. Det giver mig håb for fremtiden, lød det desuden fra en veloplagt Harald i talen, der kan opleves ved at gå ind på kongehuset.no.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden