Onsdag, 19. februar 2020 - af Christinna Braun

SØDT BILLEDE: Mette-Marit og Haakons snevejrskys

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. 
Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. 
Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff
Kronprins Haakon gav sin hustru kronprinsesse Mette-Marit et dejligt kys, da de nød kvalitetstid sammen på ski.

Det norske kronprinspar, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit, nyder lige nu dejlig kvalitetstid med hinanden på ski.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Det viser kronprinsesse Mette-Marit på sin instagramprofil, hvor hun har lagt to billeder op fra deres skiophold. Det ene billede viser en storsmilende kronprinsesse Mette-Marit, der modtager et dejligt kys af sin mand, kronprins Haakon. På det andet billede kan man rigtigt fornemme det snevejr, det norske kronprinspar kan nyde godt af på deres ophold.  

BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe de skønne billeder.

Aktiv trods lungesygdom

Det norske kongehus meldte i oktober 2018 ud i en pressemeddelelse, at kronprinsesse Mette-Marit er kronisk lungesyg. Det afholder dog ikke den skiglade kronprinsesse at være aktiv i sneen med sin dejlige familie. I pressemeddelelsen fra 2018 stod der blandt andet:

"Kronprinsen og jeg vælger at informere om det nu, blandt andet fordi det fremover vil være nødvendigt at planlægge perioder uden officielt program. I forbindelse med behandling, og når sygdommen er mere aktiv, vil det være nødvendigt".

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har til august været gift i 19 år, og de har sammen børnene prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus. Mette-Marit har fra et tidligere forhold sønnen Marius.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden