10. apr. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Stolte og glade i ny video: Mette-Marit og Haakon med helt speciel påskehilsen

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon
Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon
Foto: Mega
Nu er det påsketid, og i denne forbindelse sender Norges kronprinspar en hjertevarm hilsen og kommer samtidig med en særlig bøn til alle landsmænd og -kvinder.

Norges kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon sender i anledning af påsken en hjertevarm videohilsen via kongehusets Instagramprofil og Facebook.

Mette-Marit og Haakon taler til alle i Norge

Kronprinsparret ønsker alle en rigtig god påske og sender med stolthed og glæde en hilsen til alle, som på forskellig vis bidrager med frivilligt arbejde rundt i landet.

Samtidig kommer Mette-Marit og Haakon med en bøn til alle landsmænd og -kvinder om at melde sig som frivillige hjælpere, hvis de overhovedet har mulighed for det, for der er altid behov for ekstra hjælp til socialt arbejde, arbejde indenfor idræt eller støttearbejde til fordel for for eksempel ukrainske flygtninge.

En speciel hilsen fra kronprinsessen

– Vi sender en speciel hilsen til alle, som overvejer, om de kan gøre en forskel. For det kan du. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre lidt, siger kronprinsesse Mette-Marit i den royale videohilsen, som du kan se her.

- Vi ønsker alle en rigtig god påske, lyder det på charmerende vis fra kronprinsparret i kor til allersidst i videoen.

Læs mere om: