Torsdag, 20. juli 2017 - af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Kronprins Haakon fylder 44 år

Foto: All Over Press
Norges kronprins Haakon, der for nylig var på hemmelig sommerferie i Danmark, runder de 44 år og skal selvfølgelig fejres af den nærmeste familie.

Det har været et festligt år for den norske, royale familie. For kronprins Haakon har sommeren budt på flere gode familieoplevelser, og torsdag den 20. juli bliver sandsynligvis også fyldt med meget godt, når Haakon skal fejres i anledning af sin 44-års fødselsdag. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fødselaren nyder i denne tid sommeren sammen med sin hustru kronprinsesse Mette-Marit, 43, og deres to børn Ingrid Alexandra, 13, og Sverre Magnus, 11.

I maj måned kunne hele Norge følge med, da den kongelige familie sang fødselsdagssang for hinanden ved flere festlige lejligheder. Det skete bl.a. på slottet i Oslo, hvor Haakon og Mette-Marit samt deres børn sang for, da kongeparret Harald og Sonja blev fejret ved deres fælles officielle 80-års fejring. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Hurra for 44-årige kronprins Haakon

- Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere!

Sådan lyder første linje af Norges svar på den sang, der i Danmark havde lydt  "I dag er det Haakons fødselsdag". Mon ikke også kronprins Haakon kan forvente en sang, så han kan komme i den helt rette fødselsdagsstemning.

Foto: All Over Press

Dejlige feriedage i Danmark

Humøret har været rigtig fint i Haakon og Mette-Marits lille familie i løbet af de seneste uger. De har blandt andet haft et par gode dage i Danmark. Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit og deres børn var en tur i Klitmøller i Jylland, hvor de boltrede sig i bølgerne i det såkaldte Cold Hawaii ved den jyske vestkyst.

Ifølge lokale medier boede de royale feriegæster i en hytte ved en campingplads og var en enkelt aften på den lokale pizzarestaurant for at stille sulten efter en dejlig dag i den friske brise ved vandet.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden