TILLYKKE: Kronprinsesse Mette-Marit har fødselsdag

Kronprinsesse Mette-Marit.

Kronprinsesse Mette-Marit.

Foto: AOP
Den norske kronprinsesse starter dagen på Oslo Internasjonale Skole.

I dag bliver den norske kronprinsesse Mette-Marit 41 år, og hvis den norske kronprinsfamilie holder på traditionerne, er fødselarens dag startet festligt.

- Hele familien kommer ind i soveværelset med hjemmebagt kage og meget sjove gaver, og det er verdens hyggeligste start på dagen. Haakon bager kage hvert år på min fødselsdag, fortalte kronprinsesse Mette-Marit ifølge norske SE og HØR til P3 på i anledning af sin 40-års fødselsdag sidste år.

Senere på formiddagen drog kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra til Oslo Internasjonale Skole i Bekkestua i Bærum, hvor prinsessen skal starte i 5. klasse.

På denne skole, hvor der er elever fra 49 forskellige nationaliteter, tales der engelsk, og det begyndte allerede, da rektor Janecke Aarnes tog imod den nye royale elev og bød hende velkommen.

Tidligere har prinsesse Ingrid Alexandra gået på Janløkka Skole, der er en almindelig norsk folkeskole, og hvor broderen prins Sverre Magnus fortsat går.

Du kan klikke her og se flere billeder fra Ingrid Alexandras første skoledag hos Royalista!

Ifølge det norske kongehus’ kalender har kronprinsparret ingen officielle arrangementer, så dagen bliver sandsynligvis tilbragt sammen med familien.

Svensk Damtidning har lagt dette billede ud fra skolebesøget på Instagram:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden